Reklametekst

Har du en vare å selge, et tilbud å formidle eller en tjeneste å forklare? Godt skrevet reklametekst pirrer nysgjerrigheten, fører til salg eller endrer din oppfatning av en tematikk eller merkevare. Noen ganger holder det med tre ord – andre ganger kreves det mer.

Radioreklame

En utfordring for mange. Hvordan levere et tydelig budskap, samtidig som man underholder, skiller seg ut på en positiv måte, og holder sekundlengden nede? Dette faget lærte vi sammen i Norges mestvinnende produksjonsselskap for radioreklame, Stig og Stein radiobyrå.

Innholdsmarkedsføring / Content

God innholdsmarkedsføring er ikke reklame, og det er ikke en kampanje. Det er interessant innhold, uten salgsfremmende budskap, som publikum selv oppsøker og ønsker. Det krever aktiv tilstedeværelse over tid, noe som betyr mange artikler – og mye tekst. Vi skriver den gjerne for deg.

Informasjonstekst / brosjyre

Det ligger i selve navnet; dette er informativ og saklig tekst. Kunsten er å formidle innholdet kort og presist, samtidig som man beholder et levende og tilgjengelig språk. Solid kildearbeid og en gjennomarbeidet oppdragsbeskrivelse gir det beste grunnlaget for et godt resultat.

Redaksjonell tekst

Kanskje du har en historie å fortelle, men ingen til å formidle den? Eller for mye plass, og for lite innhold? Vi leverer artikler, kronikker og pressemeldinger til nettsteder, aviser, bransjemagasiner og tidsskrifter. Gi oss et tema eller be om forslag!

Tekst til web

På nett gjelder det å fange leserne effektivt med et tydelig hovedbudskap, og veien til ytterligere informasjon må være kort. Med tanke på SEO gjelder det å skrive slik at ordene som er hensiktsmessig for søkemotorene å finne, brukes naturlig i teksten.

Kreativ oversettelse / transcreation

Ofte krever internasjonale kampanjer tilrettelegging av budskapet til det landet den skal publiseres i. Ren oversettelse kommer ofte til kort, i forhold til lokale ordtak, talemåter, humor og sjargong. Med vår kompetanse sørger vi for at teksten din skinner, også i Norge.