Tekstforfatterne Lena Brittsdatter Johnsen og Øystein Johnsen startet sin felles reise i 1997. Den gangen som kolleger i Stig og Stein Radiobyrå. Lena utforsket reklamebransjen som resepsjonist og Øystein vikarierte som nyutdannet lydtekniker.

22 år, tre barn, to hunder, en katt, en hest og flere ulike arbeidsgivere senere, lo Lena og Øystein fortsatt like godt sammen da de startet God med ord Tekstbyrå AS i begynnelsen av 2019.

Om Tekstbyrået

Som tekstforfattere utfyller Lena og Øystein hverandre godt. Det gir et solid grunnlag for tjenestene som tilbys i tekstbyrået. Derfor er det kun to ansatte i God med ord, men flere dyktige bidragsytere å spille på i form av frilansere. Alt etter type skriveoppdrag som måtte ramle inn døra. Det er viktig for oss at vi har rett person på jobben, så skulle det ikke være en av oss som skriver de gode ordene, skal du som kunde likevel føle seg trygg på at kvaliteten blir ivaretatt.

Rent fysisk holder vi til i Lillestrøm/Oslo, men virtuelt har vi nedslagsfelt i de nordiske landene. Vi tar oppdrag fra kunder direkte og samarbeider med ulike byråer i inn- og utland.

Velkommen til oss!